Pagina's

23 jan. 2014

Gehaakte mobile

Eerste groentehapjes, omrollen van buik naar rug, gekke geluiden aanhoren... dat zijn de dingen die mij momenteel erg bezig houden. En dan werk ik ook sinds twee weken weer... Het ritme begint een beetje te komen!

Naast het moederen geniet ik nog steeds van creatieve uitspattingen, al moet ik er soms even tijd voor zoeken!

Al een hele tijd geleden haakte ik een soort mobile voor aan de lamp op Miekes kamer. Alleen vond ik de tijd niet om hier een berichtje over te schrijven... Nu is het dan zover!

In de belletjes die ik in het midden heb bevestigd, zit een klein balletje waardoor de belletjes ook echt rammelen. Mieke kijkt haar ogen uit en mama is tevreden met het resultaat!
 
Om dit resultaat te krijgen, heb ik dikke ringen omhaakt en zelf een randje als patroon bedacht. Ik wilde een 'bloemachtige' stijl creëren omdat Mieke ook een lakentje met bloemen heeft en een aankleedkussenhoes met bloemen.
 
Hieronder één van de 'bloemen' van dichtbij gefotografeerd...
Zulke "kleine projectjes" zijn ideaal om restjes garen op te maken. Ik heb voor deze 'bloemen' PhilCoton3 garen gebruikt die ik ook heb gebruikt voor het haken van Miekes granny square deken. De zachte kleuren staan zo mooi bij de meubeltjes en bij de rieten lamp! Tegenwoordig zie je bijna iedereen in felle kleuren haken (ook prachtig), maar ik vind deze kleuren persoonlijk héél mooi en warm.
 
Ik hoop dat ik binnenkort weer wat kan laten zien!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. It's not easy being green staat weer op YouTube, zag je berichtje bij Een beetje groener.

    BeantwoordenVerwijderen