Pagina's

11 dec. 2012

E-i-n-d-e-l-i-j-k!

Eindelijk kan ik weer verder met haken! In de winkel waar ik mijn bolletjes katoen koop hadden ze steeds de juiste kleuren niet, dus nu heb ik ze maar een keer via internet besteld bij www.wolenbreiboetiek.nl. Zaterdag besteld, vandaag in huis... 43 prachtige bolletjes!
 
Op de foto zie je de kleuren niet heel goed. De donkere zandkleur en de donkergrijs lijken op elkaar en de blauw/grijze kleur lijkt nu gewoon grijs. Verder liggen er prachtige kleuren roze, geel, zalm, pistache, etc. Wat is dat toch genieten!
 
 

2 opmerkingen:

 1. Hallo,
  terwijl ik op zoek was naar een recept voor pruimenjam (voor op mijn eigen blog), kwam ik op jouw site terecht. Wat een gezelligheid en wat een mooie katoenbolletjes!
  Ik hoop dat we het resultaat ervan ook nog eens mogen zien!
  En omdat ik lees dat je van haken houdt, vind je het misschien ook leuk om eens een kijkje op mijn blog te nemen (daar schrijf ik ook over mijn moestuin en nog veel meer)! www.dynamaaik.se
  hopelijk tot ziens!
  groetjes!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gelijk even een kijkje genomen op je site! Heerlijk al dat huiselijke gedoe! Ik heb al helemaal zin in de komende lente/zomer en ben benieuwd wat de aalbessen/zwarte bessen/bramen/frambozen gaan doen in mijn stadstuintje...
   Ik heb al wat haakprojectjes achter de rug, maar door aanhoudende lichamelijke klachten (rug) heb ik even niet zoveel puf om regelmatig te posten! Als je mijn blog in de gaten houdt zal je zien dat er snel weer heel veel gezelligs op komt te staan! :-)
   Bedankt voor je berichtje!

   Verwijderen