Pagina's

15 jul. 2012

Laatste loodjes

Dat de laatste loodjes het zwaarst zijn, daar kan ik zeker over meepraten. Niet dat ik te klagen heb, maar af en toe moet ik echt even doorbijten. De eerste paar dagen had ik nog wel wat frisse moed verzameld om te werken en grote sprongen te maken, maar ondertussen begin ik het zat te worden. Toch moeten de schouders er echt nog even onder, een scriptie schrijft zich niet vanzelf...

Tibby ligt vaak over mijn papieren, erg gezellig, maar niet zo praktisch!

Twee weken Zuid-Frankrijk in het vooruitzicht helpen ook niet echt. Ik heb zo'n zin om twee weken niets te doen, dat ik het liefst plannen ga maken voor de vakantie... En toch probeer ik dat zoveel mogelijk te laten. De dag voordat ik op vakantie ga, schrijf ik nog het een en ander, maar de dag dat we weggaan staat helemaal in het teken van vakantie: inpakken, reisgids doorbladeren, op internet zoeken naar interessante informatie, de honden ontwormen, etc.

Dus voorlopig ben ik nog hard aan het werk, ondanks dat ik er geen zin meer in heb. En o, wat kijk ik uit naar 15 augustus, de dag dat ik alles in moet leveren! Dan komt er na een studie van 5 jaar eindelijk een eind aan het tijdperk studeren!

Ondertussen geniet ik ook van mijn twee kleine schatjes. Kijk die nieuwsgierige koppies eens! Ze gaan voor de tweede keer mee op vakantie. En ik kan je verzekeren, dat is één en al gezelligheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten